lunes, 20 de agosto de 2012

Cambrils: 21a NIT DEL FOC

Cambrils es prepara per a celebrar l'esperadíssima NIT DEL FOC. Un homenatge al foc que cada any ens arriba de la mà de la colla gegantera de Cambrils TOTA L'ENDENGA, i que s'emmarca dins de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. 

La festa, que cada any sol coincidir amb el primer dissabte de setembre, caurà enguany en el dia 1. I rebrà a associacions de diables d'arreu de Catalunya, sense faltar-hi, és clar, la colla local: "ELS CAGARRIERES".


La 21ª NIT DEL FOC començarà a mitja tarda per als més menuts, amb un correfoc infantil a Pl. Espanya, acompanyat d'una xocolatada per a tots els participants. Ja a la nit, les colles i els més valents recorreran els carrers del Casc Antic de Cambrils fins arribar a la plaça del Setge, on la resta de públic espera l'espectacle final: la "mascletà" i el castell de focs.

Però la festa no acaba aquí, ja que, a pocs metres, el Parc del Pinaret ofereix a partir de les 00.00h un concert gratuït que enguany protagonitzaran l'Orquestra Allioli i Els Fabulosos Frik Brothers.


No hay comentarios:

Publicar un comentario