sábado, 13 de octubre de 2012

El jazz i el blues arriben a Cambrils

Si us agrada el jazz i el blues, no us podeu perdre el IV CICLE DE JAZZ & BLUES que tindrà lloc a Cambrils del 19 de octubre al 2 de desembre de 2012, organitzat per l'associació CAMBRILS LA MAR DE JAZZ i que portarà a grans artistes del Jazz i el blues per diferents establiments del nostre municipi.

CARTELL IV CICLE JAZZ & BLUES DE CAMBRILS

Hi ha programats un total de 9 concerts, començant per la Stromboli Jazz Band el proper divendres 22 d'octubre al pub La Bohème (al carrer de davant de l'Hotel) i amb entrada gratuïta. 

També hi participaran grans artistes com el reconegut Ignasi Terraza, un dels pianistes de jazz més destacats de l'Estat, amb projecció internacional, i que ha participat recentment en algunes edicions del Festival Internacional de Música de Cambrils amb gran èxit de públic. 

No hi faltaran altres artistes com Pau Terol, Bernat Font Trio, Boogalo Stompers, Quico Pi de la Serra, Sardina's Golden Rule o Xavier Baró. I una original sessió de maridatge de vi i jazz, on els assistents podran assaborir alguns dels millors vins DO Tarragona acompanyats pels ritmes del saxofonista i flautista Gerard Marsal acompanyat pel guitarrista George Olshanetsky.

El certamen clourà el 2 de desembre. Us adjuntem la programació detallada amb els establiments i preus de cada actuació. Trobareu més informació a www.cambrilsjazz.blogspot.com.es



ACTUACIONS DEL IV CICLE JAZZ & BLUES

domingo, 7 de octubre de 2012

Cambrils, entrada al País del Vi

Cambrils, municipi reconegut per la seva tradició gastronòmica, celebra el proper cap de setmana del 12 al 14 d'octubre la 3a Mostra del Vi i Gastronomia, una certamen que porta per títol: Cambrils, entrada al país del Vi.

Durant tot el cap de setmana, el Parc del Pescador -Port de Cambrils- acollirà diversitat d'activitats relacionades amb el vi i la gastronomia, on tampoc hi faltaran activitats adreçades per als més menuts, com ho seran els tallers infantils "Petits Gourmets" i l'obra de teatre "Arròs amb xulla".


Si voleu conèixer els millors vins de la nostra regió, no us podeu perdre les degustacions que se celebraràn en el marc d'aquesta tercera mostra. Hi haurà tasts guiats de vins, a càrrec de l'Associació Catalana de Sommeliers, així com degustacions de tapes dels restaurants de l'Agrupació d'Empresaris d'Hoteleria de Cambrils. 


Trobareu més informació a: http://paisdelvi.com/cambrils/